Sundsvallsutställning

8 augusti 2016.

I lördags var jag till Svenstavik på utställning. Jag ställde Tora som inte var i utställningskondition, men det är inte Julia heller , så jag tyckte att att någon måste jag ha med mig.

Det som var jätteroligt var att Jackdow´s Birger Bärnsten blev champion. Det var tredje valpen i min uppfödning som blev champion.

På söndag var jag till Karin i Holm och plockade blåbär.

Så i dag har jag klippt gräs och rensat blåbär, bl.a.

Ingvar blir sakta bättre.

 

 

 

 

6 juli 2016

Det blev ett långt uppehåll, vilket beror på sjukdom i familjen. Vi har haft det jobbigt och har så även nu. Det som gjort det lite bättre är att det varit en fin vår och försommar, många fina dagar. Det blir nog ingen valpkull detta år, det är för osäkert hur det ser ut framöver för att jag skall våga ta det beslutet.

Har anmält Tora till utställningen i Svenstavik. Julia är så urfälld att hon är inte i utställningsskick.

Har gått kurs i Nose Work med Julia, hon var jätteduktig och tyckte det var roligt. Får se om jag fortsätter. måste träna här hemma.

 

 

 

 

9 maj 2016

Vi har varit på rasspecial i Vårgårda. Över 190 anmälda hundar. Många tikar. På kvällen middag. Västgötaspetsklubben firade 40 år. Jättetrevligt att träffa alla "gamla" bekanta.

Jag ställde inte någon hund. Julia urfälld och Tora har ju varit hos vet så hon är rakad lite här och var.

Men vi hade fint väder och kunde kolla in alla fina hundar.

På fredagen testade Julia vallning, det gick lite bättre än i fjol men hon kunde inte fokusera på vallningen utan skulle till Tora. Nästa gång vi testar har vi bestämt att en av oss åker och ingen Tora med.

 

 

 

 

 

 

Oktober 2015

Det är länge sedan det var så lite aktiviteter här hemma. Det beror ju på att jag inte kan göra så mycket då jag har så stora besvär från min höft.

Hade ju tänkt para Julia i höst, men dels så har hon inte löpt ännu och sedan tror jag det blir svårt då jag skall opereras, men inte vet när.
Julia har ju ärvt sin mors ojämna löp. Ibland är det 7 månader men rätt som det är så blir det 11 månader mellan löpen. Då är det svårt att planera.
Just nu är det 8 månader sen hon löpte sist.
 
 
1 augusti 2015   

Lördagens aktivitet var utställning.

Julia är pälslös, i och med att jag anmälde henne började håren falla, nu är det mycket tunt. Så henne hade jag inga förhoppningar om. Hon fick exelent och fin kritik men inget mer.

Tora skulle Ingvar gå med, men det blev rena pannkakan. Hon bara skuttade och levde om. Hon skulle ju till mig. Dom är ju båda champion så dom ställs ju mot varandra. Jag tog Tora sedan och då gick det lite bättre. Kim var där med två fina tikar plus Flora som Kari har så det blev 4:e bästa tik för Tora. Men det är o.k. hon är inte bättre än dom som slog henne. 

 

Senaste kommentarer

21.01 | 13:58

Good day!
My name is Margaryta. I am from Ukraine.
I am just wondering, how can I buy sweet Västgötaspets? Thank you
+380975794502 (Viber, Whatsapp)

11.11 | 17:04

Hej, vi funderar på en valp till sommaren. Vore trevligt att få ringa dig och prata om era hundar. Kan jag få ditt telefonnummer?

06.10 | 21:00

Saknar min fina hund Äskil som inte längre lever sen några år tillbaka!
Pappa till många fina hundar.

Kramar från Äskils mini matte Isabelle Sandström

19.06 | 17:55

valparna är jättegulliga